Tex-Edit Plus X

Tex-Edit Plus X 4.9.16

Eenvoudige en functionele teksteditor

VOOR

  • Biedt een afleidingsvrije schrijfomgeving
  • Zeer eenvoudig in gebruik

TEGEN

  • Beperkte functies
  • Geen universele binaire of ontwikkelaarondersteuning

Goed
7

Sommige van de beste teksten worden gedaan in een eenvoudige omgeving zonder afleiding, en dat is precies wat Tex-Edit Plus X u helpt bereiken.

Tex-Edit Plus X is een eenvoudige tekstverwerker met een tekort aan functies, maar groot om de klus te klaren. SimpleText is snel, efficiënt en heeft een duidelijke, overzichtelijke interface.
Zelfs als je het niet als tekstverwerker gebruikt, is het erg handig om formatteringsproblemen op te lossen en tekst op te ruimen die uit andere bronnen is geknipt en geplakt.

Natuurlijk, als u op zoek bent naar afdrukopties, online integratie- en opmaaktools, kijk dan ergens anders omdat Tex-Edit Plus X extreem beperkt is.
Bovendien wordt Tex-Edit Plus X niet langer door de ontwikkelaar ondersteund, wat ook betekent dat er geen universeel binair bestand voor is.
Tex-Edit Plus X is een eenvoudige maar effectieve teksteditor waarmee je je schrijfwerk kunt doen.

AppleScript-bug opgelost met betrekking tot objecttelling en "waarvan clausule" -resolutie op Intel-platform Bug verholpen die de annulering van sommige tijdrovende operaties (met cmd-periode) verhinderde Sorteeropdrachten sorteer hele document als er geen tekst is geselecteerd

Aanpassingen

  • AppleScript-bug opgelost met betrekking tot objecttelling en "waarvan clausule" -resolutie op Intel-platform Bug verholpen die de annulering van sommige tijdrovende operaties (met cmd-periode) verhinderde Sorteeropdrachten sorteer hele document als er geen tekst is geselecteerd

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor mac

Meer
Tex-Edit Plus X

Download

Tex-Edit Plus X 4.9.16

Beoordelingen about Tex-Edit Plus X